Endelig er naglene jeg bestilte fra Ebay kommet!

Nå skal jeg kose meg med omtrent 400 nagler (som kostet den nette sum av ca 29 kr)

Ebay = Bra!Kjøpte en kjole fra Ebay for en stund siden som rett og slett så ut som en krøllete lampeskjerm. Synd, da overdelen på kjolen var veldig pen på.

Til slutt valgte jeg å ta av den rosa delen. Men så kom utfordringen; hva skulle jeg ha på nedentil?Kom også på at jeg hadde kjøpt en helt enkel svart kjole fra Ebay, som var veldig firkantet og formløs i fasongen. Så jeg valgte å kombinere disse to sammen.

Legg merke til at jeg er ikke ferdig med dette prosjektet. Tenkte bare å vise dere litt underveis-progress! 
På lørdagskvelden valgte jeg å gå igjennom alt det jeg har på loftet av klær. Jeg er lei av det meste jeg har kjøpt opp igjennom årene, og ønsket å fornye garderoben min litt. Men hvorfor ikke bare fornye det man allerede har?

Så derfor klikket jeg meg inn på ebay etter å ha gått igjennom alt. Noen ideer hadde allerede poppet opp i hodet. Jeg endte opp med å klikke hjem masse paljetter og nagler. Perler har jeg fra før. Gleder meg så veldig til å vise dere før- og etter-bildene på dette prosjektet!

 

Image and video hosting by TinyPic

Litt mix av forskjellige farger på paljettene kan alltid være greit å ha.

 

Image and video hosting by TinyPic

Istedenfor å ha paljetter, nagler og perler litt overalt, er det veldig oversiktlig med klare, gjennomsiktige bokser.
Glemte å sjekke målene før jeg klikket på denne, men tror jeg skal få greit med paljetter ned i rommene!

 

Image and video hosting by TinyPic

 

 

Mixede paljetter her // Gullpaljetter her // Nagler her // Gjennomsiktige oppbevaringsbokser her 

Og det beste av alt - for alt sammen, betalte jeg 11.77 USD, en totalsum på nette 66 norske kroner. Og det er inkludert frakt. Hadde det vært i Norge, hadde det vel vært nærmere tusenlappen.
Greit nok, man må vente litt på det, men når man ikke har god økonomi, er ventetiden verdt pengene.

Følg med videre, plutselig dumper leveransene ned i postkassen min - kommer til å starte med DIY-prosjektene ganske så fort etter det. 

 

 

 

Og forresten. Lovet dere flere bilder som jeg har tatt. Men oppdaget i går at kameraet mitt har stått på i flere dager, så det var helt dødt. Også finner jeg ikke igjen laderen til den. Så bilder kommer, jeg lover!
 

Nå er det snart jul, folkens! I den anledning velger jeg å dele et DIY-prosjekt med dere!

 

 
Jeg var så lei av å ikke finne den ultimate gardindusken, og jeg synes ikke gardiner som bare henger rett ned er noe pent. Derfor ble jeg inspirert av min søster, gikk innom Hansen & Dysvik for å kjøpe meg blonder i metervare.

Resultatet ser du som følger

 Gardin fra Kid i typen Anthoni Ecru 220 cm til den nette pris av 199,90 kr. Finnes i flere farger og størrelser!
Du trenger:

Gjerdespiker

Hammer

Gammelt vindu

Hønsenetting 


Gjerdespiker


Gammelt vinduHønsenettingHammer (her har også en skrutrekker sneket seg med på bildet. Den trenger du IKKE)

 

Trinn 1: 
Legg hønsenettingen over vinduet du skal benytte deg av. Klippingen kan du vente med til du er ferdig med å spikre den fast (den kommer til å begynne å rulle, spør dermed om noen kan evt hjelpe deg med å holde mens du spikrer fast nettingen).

  

Trinn 2: 

Nå kan du begynne å klippe til nettingen. Vær oppmerksom på at en vanlig saks kan bli ødelagt dersom du klipper den med denne. Velg derfor en saks som tåler metall eller en avbiter. 

 

VOILA!  PS: For å få din bildetavle mer shabby chic, velg gamle, slitte bilder. Du ser min haug foran vinduet.. Det trenger ikke å være av folk du kjenner, bare bildene er gamle. Mange av mine er fra rundt krigstiden. Av kjente og ukjente. Dette er for å få en gjennomført stil over det hele.
Du trenger: Norgesglass, hengeplante, stein

Trinn 1: Forberedelser

Som hengeplante har jeg valgt eføy. Vanskelig å holde på, men hei så fint!

I forberedelsene til denne må du også få tak i stein til å ha som grunning, i tillegg til Norgesglass. Ett annet alternativ er et stort syltetøyglass (eller andre andre store glass).

Trinn 2: Grunning

Her kommer pyntesteinene inn. Jeg valgte nøytrale steiner fra Black Design ettersom det var 70% salg på disse på en butikk her i byen. Som grunning tok jeg litt over 1/3 av glasset med steiner før jeg begynte med eføyen. Her er det enkelt: det er kun å fjerne potten som er med når du kjøper den, også presser du all jorden nedi glasset. Her er det viktig at du ikke er redd for å gå jord under neglene. Du må nemlig presse veldig..

Jeg valgte i tlllegg å legge noe av steinene rundt selve blomsten, for å bruke opp litt av steinene (jeg kjøpte to stk).

Trinn 3: Voila!


Du trenger: blondestoff, saks, knappenåler, stretchbånd, symaskin

Steg 1: finn ut hvor langt ned du ønsker ditt skjørt. Klipp deretter en runding ca. midt på stoffet. Se etter at det passer deg ved å fantomprøve den. Husk at du burde klippe litt større enn det omrisset du har. Du skal ha plass til å få av og på skjørtet ditt!

Steg 2: Fest med knappenåler. Som du ser på bildet under, hadde ikke jeg knappenåler. Løsningen min ble dermed å feste med hårnåler. Det kan til nød gå, men jeg nevner også av erfaring at nålene KAN i verste tilfelle herpe symaskinen din (slapp av mormor, symaskinen min er ikke ødelagt).

 

Steg 3: Start med syingen. Jeg valgte å "sikre" der jeg skulle sy ved å sy først selve stoffet. Dette gjorde det enklere med foldene for min del (til dels fordi jeg som kjent brukte hårnåler). Sy etterpå på stretchbåndet. 

Voila! Dette er mitt nye skjørt :) Det morsomste ved det hele, er jo at INGEN har likt skjørt som meg her i Lillehammer (med mindre noen her i byen velger å prøve dette tipset).


Beltet som er på skjørtet henger ikke på. Jeg fant ut at jeg kunne pynte det opp litt ettersom stretchbåndet er ca like bredt, og de har lik farge.

Si gjerne ifra dersom du prøver dette tipset, og vis gjerne resultatet av ditt prosjekt ..
Du trenger: en topp, en hårstrikk

Trinn 1: finn en egnet topp

Jeg valgte en helt basic fra hvem-vet-fra-hvor. Den er veldig lang, og jeg tenkte at den dermed ville være egnet til bruk.

 

Trinn 2: tvinn på en strikk

Helt enkelt. Du bare tvinner strikken nederst. Hvor langt opp eller ned du setter den, bestemmer du helt selv.

 

Trinn 3: Voila!Nå har jeg en helt enkel veske som jeg for eksempel kan bruke på stranden. Anbefaler ikke å ha veldig tunge ting i den, du kan - men det vil være på ditt eget ansvar.

 

Jeg gjør oppmerksom på at dette ikke er mine ideer, men er hentet fra http://www.lovemaegan.com/
A woman's perfume tells more about her than her handwriting" - Christian Dior

Kontakt
Venneforespørsel


ARKIV

· Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010


KATEGORIER

· Beauty · Fashion · Gjør det selv - DIY · Hår · Innkjøp og outfits · Interiør · Malta09 · Miscellaneous · My everyday · Selges · Trening

LINKER

· Alle Tiders interiør · De gode ting i livet · Hvit romantikk · Krist.in · Ladybirds Nest · Lille Trines store verden · Linda-Mari · Marte · Miangelito · Pudder · Sara Strand · Sukkertøy for øyet · Svenngården · Villa von Krogh

hits