I helgen var mamma på overnatting her, da vi skulle feire Amalies 6 årsdag. Hvor blir tiden av?

Uansett. Ettersom invitasjonen sto til klokka 14.00, og Anders skulle jobbe til ca. 13.30, gjorde mamma og jeg noen ærender.
Først dro vi på gjenvinninga med masse papp, isopor og restavfall etter jula, og på grunn av de store pappeskene vi fikk fra spisestuebordet.
Etter at vi var ferdig på Dalborgmarka, dro vi til Moelv. Mamma kom med en benkoppvaskmaskin på fredag (hurra!), så vi trengte en antisklimatte til den.
I leten etter det, fant jeg denne boksen. Stadig vært på let etter den perfekte boksen til alt smådill på badet. Denne er iallefall et skritt i riktig retning, også kostet den heller ikke så mye.Jeg liker virkelig den litt gamle stilen over den, men at den likevel er så enkel.

Hva synes du?
Hvordan har helgen din vært? 
Forrige lørdag var pappa og jeg på litt interiørshopping. Jeg trengte nemlig teppe. Men det ble jo ikke bare med det. Da dagen var endt, hadde jeg også fått tak i takkrone, nattbord og spisestuebord.
Hendene mine er såre, harde og tørre etter all pappen og all skruingen.

Jeg har ingen elektrikererfaring, samme med min samboer. Så derfor kom pappa på nytt på besøk i går for å montere opp taklampen.
Klarer virkelig ikke å slutte å stirre på den delen av stua. Jeg er så fornøyd!

 Det blå lysene under bordet er pga prismene på takkrona.
Kan tro jeg stusset litt over dette i starten, men etter å ha tatt et dusin bilder, er det forklaringen jeg sitter igjen med..

 

Hva synes du?
Denne lille statuen har alltid betydd mye for meg. Helt fra mormor fortalte meg for aller første gang at den skulle jeg en dag få. Ettersom årene gikk, husker jeg at jeg ofte tittet på den, selv om mormor gjemte den unna (ikke for at jeg ikke skulle få se på den altså, men av andre diverse årsaker). 

Og endelig. Sommeren 2011 ble den med meg hjem. Det er rart dette med barndomsminner. Hvordan de blir trukket frem.
Senere det året, gikk min kjære mormor bort. Og hver dag når jeg ser denne lille jenta, tenker jeg på henne. Nynningen hennes, hvor varm hun alltid var, hennes hjertevarme. Mormor er en person som jeg med sikkerhet kan si at var kjær av alle hun ble kjent med. Hun var så kjærlig mot alle. Tomrommet og savnet etter henne, har vært veldig stort.


Ceropegia Woodii (hjerteranke) fra blomsterbutikken Hjerteranken (nedlagt), potte fra Plantasjen, oljemaleri fra Skeidar

 
Anders og jeg fikk til jul rammen som henger på veggen på bildet under av broren min og kjæresten hans (+barna, om jeg ikke tar helt feil). Problemet har bare vært å finne ut hvor den skulle henge.

Omsider fant vi ut en plass, det er bare det å få hengt den opp som har tatt veldig tid. Neste prosjekt blir å finne tre bilder vi kan ha i rammene.

 Telyshus fra Black Design, potte fra moren til Anders, Dendrobium Nobile fra min "tante" Margareth, ramme i gave, og lampen sto her da vi flyttet inn
Det er alltid så gøy med litt nytt i heimen. Og spesielt gøy om det er kjøpt på salg!

Jeg tror jeg har siklet på disse to bildene siden de kom ut for salg i høst (?). Og ENDELIG kom de på 70% salg. Tror faktisk det var de to siste også? Ikke aner jeg, jeg er bare helt superfornøyd!


Bilder med fuglemotiv - kommer fra Kremmerhuset. 

Prisen per bilde kostet før 299 kr. Derfor har jeg syntes det har vært litt vanskelig å bestemme seg for hvilket jeg likte best. Dermed kan man like at man kan velge å få gavekort fra Panel.no for å gi sin mening på nettet (brukerundersøkelser). Velger stort sett fra Kremmerhuset når jeg har nok poeng til å få tilsendt et gavekort. Man kan også like at bildene nå kostet 89 kr! Det vil altså si at jeg i tillegg fikk igjen 22 kr på gavekortet! Det kommer veldig godt med når man må snu om på krona.
Vi er jo på vei mot lysere tider, men mens det enda er mørkt, er det veldig koselig med levende lys og dempet belysning.

 Lyskrukken med strikk er fra Kremmerhuset, samme med lysestaken og det støvlilla duftlyset. Den klare bollen er arvegods etter min avdøde mormor.
Duk og orkide fra Black Design, vase fra en lokal blomsterbutikk. Davidstjernen i bakgrunnen har jeg selv laget av pinner fra naturen. 
Forandring fryder virkelig. Nå er jeg lei av de røde gardinene vi har hatt oppe i jula. Og før det har vi hatt noen helt enkle, hvite fra Kid. Ettersom vi nå har brukt de hvite siden vi flyttet inn hit, følte jeg at det var virkelig på tide med noe nytt. Dessverre koster gardiner litt vel mye når jeg må ha minst 6 stk, men dette var null problem på Black Design! Her fant jeg nemlig noen veldig fine, lilla gardiner. Og som i tillegg var på salg!

Hun damen som jobbet i butikken sa at de kostet ordinært 299 kr per lengde. Også var det 50% avslag av det. Men så sa hun at hun kunne slå de inn til 199 kr per lengde, og 50% avslag på det om jeg kjøpte alle åtte lengdene som var igjen! Det ikke hver dag man faktisk sparer penger på å kjøpe mer! All ros til denne damen og butikken. Det kan man like.

Med i posen snek det seg også med en orkide (plastic fantastic, men fremdeles fin) samt en løper. Man kan virkelig, virkelig like salg.

Veldig mørkt bilde, men se så koselig jeg har det da!
Og, oppdaget ikke den post it-blokken under lampa før jeg så bildene på pc-skjermen her. 

I kveld skal jeg slappe av. Veldig sliten etter dagens treningsøkt. Så skal nå begynne på litt middag, også blir det sikkert noe film eller tv-serier mens vi spiser.

 

Hvordan har din dag vært i dag? 
For noen uker siden var jeg nede i "skogen" her for å finne noen pinner. Bestilte også fairy lights fra Ebay. Resultatet er dette - en Davidstjerne i naturlig stil.

Enkelt. Og ikke minst billig!
Jeg husker ikke hvor jeg har funnet det bildet her, da det har ligget i evigheter på harddisken min. Men jeg ser ofte på det, og jeg drømmer meg vekk i teksten..

 For en tid tilbake fikk jeg noen gamle bilder av pappa fra hans barndom (50-tallet). Siden bildene har målene 9x6 cm, har det ikke vært lett å finne rammer som passer. Fant en i 9x12 på Clas Ohlson, resten tok jeg i 10x15.

Så nå i kveld har Marte og jeg hengt opp en bildevegg oppe i 2. etasje, og en nede i stua. Viser den andre en annen dag.. nå slapper vi av med barne-tv!

..- pappa, du er i fokus
A woman's perfume tells more about her than her handwriting" - Christian Dior

Kontakt
Venneforespørsel


ARKIV

· Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010


KATEGORIER

· Beauty · Fashion · Gjør det selv - DIY · Hår · Innkjøp og outfits · Interiør · Malta09 · Miscellaneous · My everyday · Selges · Trening

LINKER

· Alle Tiders interiør · De gode ting i livet · Hvit romantikk · Krist.in · Ladybirds Nest · Lille Trines store verden · Linda-Mari · Marte · Miangelito · Pudder · Sara Strand · Sukkertøy for øyet · Svenngården · Villa von Krogh

hits