I dag har jeg nok en gang vært langthårmodell. Denne gangen ble det en bryllupsoppsetting, og resultatet ble smashing som alltid. Dessverre skulle frisøren min også klippe meg, hvilket endte med at hun tok ut hele oppsatsen, vasket og kuret håret mitt før saksa fikk en omgang. Resultatet ser du nedenfor.. Kun stussing og sidelugg. Jeg er fornøyd, jeg :)Outfiten i dag kan du jo se litt av på bildet.. Dessverre har jeg klart å rote vekk USB-kabelen, så jeg får ikke tatt bilder med mobilen!

Uansett.. Dagens outfit består av:
Skjerf - Pieces (gave fra Vero Moda) // Bluse - Cubus // Bukse - Voice of Europe // Kjede - Bik Bok (synes ikke, men..)

Nå er straks min kjære samboer ferdig på skolen, og etter det skal vi vente år og dag på Andreas og Christina før turen går til Skeidar. Endelig skal jeg få tak i mine etterlengtede hyller! Er et så veldig tomrom over tven som gjør meg rett og slett gal!

Ellers har jeg sinnsykt lite å fortelle om per nå, derfor runder jeg av her før jeg begynner med smalltalk. Det er sjeldent en suksess ("åh, så du på elgen på tven i går eller? Den var brun og fin" øøøh..)

Love, katiehh
Okei, seriøst.. Etter dager som i dag kjenner jeg at jeg blir skikkelig lei kollektivtrafikk. Joda, det er jo så bra og greier, men når det så vidt snør bittelitt, og bussjåførene snegler fremover, kan det faktisk snu en dag helt opp ned.

Jeg reiste i dag fra Lillehammer med 12:20-bussen. Greit å være tidlig ute, tenkte jeg.. Ti minutter for sent, kommer bussen til Moelv omsider. Jadda, allerede forsinket på første stopp.. Jeg prøver å holde motet oppe, og håper at sjåføren for guds skyld kommer til å kjøre seg inn igjen. Men neida.. Istedenfor å komme til Moelv 12:52, ankom vi 13:01. Bussen fra Moelv - Hamar gikk 12:58.Joda, det er jo slikt som skjer.

Så.. Hva finner man så på i Moelv en times tid? Absolutt alt er jo snart stengt, og jeg kjenner jeg blir flau over å tenke på at det faktisk er en by. Etter å ha prøvd å drepe masse tid på Euro Sko, Dulsrud, Nille og Cubus fant jeg ut at jeg hadde brukt .. 30 minutter! En crappy halvtime!! Hvordan er det mulig? Så jeg spør den vennlige damen (som forresten ga meg et superstort smil i det jeg kom til kassen, I wonder why..) om det i det hele tatt var igjen noen bakeriet i "byen". Hun ba meg gå på den nye, hvilket jeg gjorde for å kjøpe meg en tørr bolle til 15 kr.

Så stikker jeg over på Kiwi, og jeg finner ut at ENDELIG er det ti minutter til bussen til Hamar kommer. Etter planen iallefall.. Så jeg stikker over dit, og kjenner jeg blir oppgitt over alle fjortisene som står der mens de smugrøyker.. Wow, så du røyker? Lær deg å trekk ned neste gang da..

Om litt kommer endelig bussen, og jeg kjenner et gledens stikk. Endelig en buss som er tidsnok! Takk og lov møtte jeg på en gammel kjenning av meg som også skulle til Hamar, så turen gikk ganske greit.
Men.. Just my luck, så er det jo en ny bussjåfør som skal lære seg ruta. Dette ender jo såklart med at bussen blir 10 - 15 minutter forsinket. Da klokka var 14:50, og jeg fremdeles var på bussen, måtte jeg jo såklart ringe til Gina Tricot på Hamar for å melde ifra min forsentkomming.

Da jeg endelig kommer meg av bussen, skulle jeg etter planen ta bybuss nr 1 til Maxi. Den skulle gå 15:00, hvilket betydde at jeg til slutt ikke ville bli så altfor sen ute. Jeg spør en litt aldrende kvinne om hvor bussen til Maxi kommer, og hun sier at jeg må gå helt i front, også ville bussen komme på høyre side av plattformen. Ja, ikke sant! Bak meg kommer bybuss nr 1 inn, men jeg regnet med at denne skulle gå mot Stange - altså motsatt vei. Gud, så godtroende!

Bussen kjører ut på veien, og går den veien jeg skal. FAEN!! Ilmi anbefalte meg om å IKKE ta bybuss nr 2, da den gikk en lang omvei. Men jeg måtte bite i det sure eplet, og gå på den. Takk og lov hjelper noen vennlige folk på bussen meg til å gå en shortcut slik at jeg slapp å sitte på så lenge med bussen. 25 minutter forsinket ble jeg alt i alt. Takk så fuckings mye Hamar og Hedmark Trafikk! Egentlig skulle jeg ha over en time til rådighet i Hamar, men neida.. Jeg kjenner gleden over å ha flyttet til Oppland ivrer over, bussene her er i det minste tidsnok de..Så kommer vi til jobbintervjuet med Gina Tricot. Det gikk sånn helt greit. Jeg får beskjed i løpet av uka her. Hun som intervjuet meg sa at det var mange søkere, og at de kun hadde innkalt en av åtte til intervju (nei, det var ikke åtte søkere..). Hun ba meg derfor være stolt av meg selv for at min CV og søknad skilte seg såpass ut.

Etter rundt 15 - 20 minutter prat, gikk veien hjem. Litt mer flaks denne gangen. Bussen til byen kom med en gang, og jeg rakk faktisk bussen til Moelv fra Hamar! Snakk om timing..

Ettersom jeg var nokså lei av busser, og ikke orka å være med til Gjøvik, spurte jeg pappa om han orka å hente meg i Moelv. Hvilket han kunne. Takk pappa!

Pappa ble da med hjem, også lagde vi oss middag. Spaghetti med kjøttsaus. Stakkars Anders som heller ville være med Lars! Just telling..

Og nå.. Nå ligger jeg her på sofaen, dør, savner en dusj, men som nevnt ligger jeg død på sofaen. Oh, poor me.

Nok klag, nå skal jeg kutte blogginnlegget her.

Love, katiehh
Jeanstunika - H&M Mama // Blomstrete tights - Bik Bok // Briller - Coolshop.no // Kjede - Malta

Ja, du leste riktig.. Tunikaen min er fra H&M Mama. Den er ikke noe vid over magen eller noe, så jeg trodde den faktisk var hengt der ved en feiltakelse. Så feil kan man altså ta..

Men nå skal jeg rydde videre før Anders kommer hjem, også skal jeg finne klær for mandag! :)
Hurra, jeg er ikke lenger en vgs-elev! Jeg føler meg med ett så mye eldre når jeg ikke har det "stempelet" på meg..

Så.. Eksamenen i dag, den gikk som den gikk, og jeg er langt fra fornøyd. Fikk skikkelig teite spørsmål, som feks "Hvilke partikler befinner seg i nordlysovalen - og er de positive eller negativt ladd?" osv.
Selve presentasjonen var visst en vipp mellom 4 og 5, men spørsmålene trakk altså ned en karakter ca. Dette betyr at jeg endte opp med karakteren 3.

Dette gjorde jo såklart at jeg ble litt frustrert og lei, og ting ble ikke bedre da Per Øyvind fucka til videoprogrammet mitt, og gjorde at han filma meg. Faen.
video:untitled 4


Vet ikke om snuttet fungerer, men tiden vil vise! :)
Åherreguud, klokka er snart elleve. Tida løper forbi. Jeg har vært våken siden klokka ni, og øvd på eksamenspresentasjonen jeg har om litt over en time. Da klokka slår 12:15 skal jeg i vinden for å forklare om ozonlagets betydning.


Se så lykkelig jeg er over eksamen i naturfag!


Etter at vi er ferdig, skal klassen ha en avskjedsseremoni med lærerne våre, og med skolen generelt. Da får vi brus, og vi får kake.

Når vi er ferdig, bærer det for min del over til Trend Z for at Ellen skal få fikse håret mitt i kveld. Det blir en winwin-situasjon for oss begge, da hun snart skal opp til fagprøva, og jeg får gratis oppsett av håret.

Jo, forresten! Martine var så snill at hun minte meg på at det kommer en journalist på skolen i dag for å ta bilde av oss. S h i t ! Ikke det at jeg hadde tenkt til å stikke på skolen i joggebuksa, men det er greit å ikke se ut som et kråkereir for resten av verden (evt Lillehammer).

Derfor falt dagens klesvalg på en høytlivsbukse i sateng fra Lunula (husker ikke merket, og gidder ikke dra ned buksa for å sjekke), et uglekjede fra Malta (ironisk..) og en hvit basic topp (evt at jeg bytter den ut med en body fra Bik Bok).

Ps: jeg har øyenskygge på meg  idag, noe som jeg aldri pleier å bruke.

Ps igjen: jeg må løpe, jeg missa nemlig sist buss med tre min!

Love, katiehh
Seriøst.. Istedenfor å arbeide med eksamen, sitter jeg heller på facebook, chatter med Martine. Jeg tuller rett og slett bare vekk tiden min!

For å finne på noe gøy, fant jeg ut å skifte Facebooknavnet mitt fra "Anette Bråten" til "Ingen Liker". Du kan dermed se for deg notifikasjonen mange har mottatt nå .. "Ingen liker din status". Burn, bitches.:(
Hurrahei, endelig snart ferdig med eksamenslitet!

Dagen i dag begynte med at jeg braste opp i senga to timer før jeg trengte å stå opp - det var sykt deilig å bare legge seg ned igjen med god samvittighet! :)
Så da klokken ringte klokka ni,  sto jeg omsider opp før skolen meldte sin ankomst. Vi skulle nemlig møtes klokken 10 for å øve på forsøkene vi skal gjøre i morgen. Jeg skal lage et galvanisk element (aka en daniellcelle), og det var egentlig sykt smooth at Martine og jeg ENDELIG fikk det til (selv om vi var 0.1 V under det vi skulle være). Dermed må vi forklare i morgen hva som kan være årsaker for at det ikke fungerer osv, da den egentlig skal kunne overføre seg til elektrisk energi. Vi fant ut tre-fire gode årsaker, så vi håper at det er bra nok for sensor.
Så ja. Ca. fem over halv ett ringte min søster meg, og vi fant ut at vi likesågreit kunne stikke ned til byen. Måtte jo såklart snø, så jeg følte meg som en Yeti der jeg gikk gjennom Storgata! Da jeg kom hjem, hadde min søster lagt igjen noen lange, hvite kvister til meg ute. Problemet var å få de opp trappa uten å få snø i nakken. That was a fun project

Men nå skal jeg spise pizza, også skal jeg arbeide mer med eksamenspresentasjonen! Wish me luck

Love, katiehh
Idag klokken 09.00 fikk vi vite hva vi kom opp i. Hva kom jeg opp i? Joda, muntlig naturfag!
Temaet jeg valgte var stråling, med underemne ozonlaget og UV-stråling/-skader. Dette skal bli spennende!
På forsøket jeg skal vise fram, skal jeg lage et galvanisk element - en daniellcelle. Av tidligere erfaringer VET jeg at dette ikke fungerer, men jeg skal visst vise at jeg har forståelse for forsøket + finne en mulig årsak til at det ikke fungerer (dårlig saltløsning?)


Det betyr med andre ord at jeg er ferdig på vgs om få dager, noe som er helt ålreit. Men det blir jo såklart synd å forlate klassen, og det kommer til å bli meget rart at vi alle blir spredd i alle vindens retninger.

Jeg oppdaterer mer senere, nå MÅ jeg begynne litt med eksamensplanlegging!
A woman's perfume tells more about her than her handwriting" - Christian Dior

Kontakt
Venneforespørsel


ARKIV

· Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010


KATEGORIER

· Beauty · Fashion · Gjør det selv - DIY · Hår · Innkjøp og outfits · Interiør · Malta09 · Miscellaneous · My everyday · Selges · Trening

LINKER

· Alle Tiders interiør · De gode ting i livet · Hvit romantikk · Krist.in · Ladybirds Nest · Lille Trines store verden · Linda-Mari · Marte · Miangelito · Pudder · Sara Strand · Sukkertøy for øyet · Svenngården · Villa von Krogh

hits