Etter flere års leting, har jeg endelig funnet en som kan takle vinterkulda. Jeg sliter hver vinter med flassende hud, da kremene jeg har brukt rett og slett ikke har vært fete og pleiende nok.. ikke et problem lenger!

Har alltid snust litt på denne, men den har alltid vært utenfor mitt budsjett. I jula tok jeg motet til meg, lukket igjen øynene og kjøpte denne samt serumet i samme serie. Men for en lykke i ulykken! Den var jo helt fantastisk! Og superdrøy! Hun dama i parfymeriet sa at den ville holde en hel vinter om jeg bruker den morgen og kveld.. noe jeg fint kan ha tiltro til. Nå har jeg brukt den i en måneds tid, og man kan knapt se at den er brukt! Serumet trenger et pump, og det er nok til hele mitt ansikt pluss litt av halsen. I tillegg er jo duften helt fantastisk. Vet dessverre ikke om det er parfyme i den, huden min har ikke reagert iallefall (pleier å reagere). På en skala fra 1 til 10 (der en er lavest) vil jeg gi den en 9. Dessverre trekker prisen ned litt, men det er strengt talt det eneste å trekke ned på!

Har du prøvd den før? Dine erfaringer?
Vi gjorde noe oppvask for litt siden. Resultatet til slutt overrasket oss mildt sagt litt..

Idag snør det kjerringer ute. Og jeg er litt halvdårlig. Tror dessverre en forkjølelse er på vei..
Så denne for første gang på Hilde Christina sin blogg, og tenkte at den måtte jeg prøve! Et par måneder senere kjøpte jeg meg den fra Elkjøp. Prisen husker jeg ikke, men det var en ganske overkommelig pris.

Personlig synes jeg krøllene blir utrolig fine, og grer man håret etter å ha krøllet det, blir det et veldig naturlig resultat! I tillegg holder de mange dager UTEN hårspray! Det er et stort pluss.

Med på kjøpet får man en hanske (i starten er det lett å brenne seg!) og et beskyttelsestrekk - supert om man skal ha den med på reise! :)

Absolutt verdt kjøpet, du kommer nok ikke til å angre :)

Har du prøvd den? Dine erfaringer?
Tankene. Savnet. Fortvilelsen. Jeg blir gal av min egen tilværelse. Vet hun at jeg savner henne? Tenker på henne? Vet hun at jeg var glad i henne? Svarene jeg aldri fikk. Og aldri kommer til å få. Tre måneder er gått. Et kvart år. Hvor blir tiden av? Savnet etter henne. Det er så altfor sterkt. 

Mennesker sier at tiden leger alle sår. Ikke alle sår. Ikke denne typen. Det er som et stort, blødende sår. Med en altfor bitende vondt infeksjon. Den vil ikke forsvinne. Vil ikke gro. Samme hvor lite jeg prøver å ikke tenke på det, så henger det over meg. Tærer på søven, tærer på tankene, tærer på hverdagen. Alt er svart, uten fremsikt. Det er som et hull, uten ende. Hvordan ser det ut på den andre siden?

Familiens ryggrad. Hun ble så raskt revet vekk. Jeg føler at jeg aldri rakk å si ordentlig adjø. Tankene - den gangen hun spurte hvorfor jeg gråt. Da jeg trodde alt håp var borte. Enda godt til jeg fikk litt ekstra tid. Jeg skulle bare ønske jeg hadde brukt de mer effektivt. Sagt de ordene jeg ville fortelle henne. Men alltid ble avbrutt. Hvorfor?

I tiden etter har jeg ofte drømt om henne. Hun spør stadig om hvorfor jeg gråter. Som om døden er verdens mest naturlige ting. Kjære deg, for meg er det ikke naturlig. Jeg frykter den. Den tok deg fra meg. Så altfor fort. Et hei ble så fort et farvel. Vet du alt hva som skjedde i slutten? Og tiden etter? Skjønner du hvorfor det skjer?

Jeg var et lykkelig barn. Uvitende om alt som hadde skjedd i fortiden. Men enda så sår sannheten kan være, er jeg glad til for at jeg vet hva som egentlig skjedde. Vite hvorfor det er de mot dem. De er som demoner for meg. Aldri vil jeg noen gang ha noe med de å gjøre. Ikke akkurat nå. Ikke for en unnskyldning kommer. Sannheten er hard, tilliten må gjenvinnes.

Jeg vet at  det kanskje ikke er ønskelig for noen familiemedlemmer å lese disse ordene. At det gjør det vanskeligere å komme over sorgen. Men jeg trenger å sørge. Jeg trenger å prate om sorgen. Smerten. Men samtidig er det vondt å prate om det. Derfor er det lettere å skrive. Bare la tankene fly. Jeg forventer ikke at noen skal lese dette. Jeg er ikke ute etter trøstende ord. Jeg er ute etter å tømme tre måneder med tanker.

 

"Jeg savner deg stille og alt du har gjort,
mens jeg pakker meg inn, og jeg pakker deg bort"
- Kjerstin AuneA woman's perfume tells more about her than her handwriting" - Christian Dior

Kontakt
Venneforespørsel


ARKIV

· Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010


KATEGORIER

· Beauty · Fashion · Gjør det selv - DIY · Hår · Innkjøp og outfits · Interiør · Malta09 · Miscellaneous · My everyday · Selges · Trening

LINKER

· Alle Tiders interiør · De gode ting i livet · Hvit romantikk · Krist.in · Ladybirds Nest · Lille Trines store verden · Linda-Mari · Marte · Miangelito · Pudder · Sara Strand · Sukkertøy for øyet · Svenngården · Villa von Krogh

hits