Du trenger: Norgesglass, hengeplante, stein

Trinn 1: Forberedelser

Som hengeplante har jeg valgt eføy. Vanskelig å holde på, men hei så fint!

I forberedelsene til denne må du også få tak i stein til å ha som grunning, i tillegg til Norgesglass. Ett annet alternativ er et stort syltetøyglass (eller andre andre store glass).

Trinn 2: Grunning

Her kommer pyntesteinene inn. Jeg valgte nøytrale steiner fra Black Design ettersom det var 70% salg på disse på en butikk her i byen. Som grunning tok jeg litt over 1/3 av glasset med steiner før jeg begynte med eføyen. Her er det enkelt: det er kun å fjerne potten som er med når du kjøper den, også presser du all jorden nedi glasset. Her er det viktig at du ikke er redd for å gå jord under neglene. Du må nemlig presse veldig..

Jeg valgte i tlllegg å legge noe av steinene rundt selve blomsten, for å bruke opp litt av steinene (jeg kjøpte to stk).

Trinn 3: Voila!


Du trenger: blondestoff, saks, knappenåler, stretchbånd, symaskin

Steg 1: finn ut hvor langt ned du ønsker ditt skjørt. Klipp deretter en runding ca. midt på stoffet. Se etter at det passer deg ved å fantomprøve den. Husk at du burde klippe litt større enn det omrisset du har. Du skal ha plass til å få av og på skjørtet ditt!

Steg 2: Fest med knappenåler. Som du ser på bildet under, hadde ikke jeg knappenåler. Løsningen min ble dermed å feste med hårnåler. Det kan til nød gå, men jeg nevner også av erfaring at nålene KAN i verste tilfelle herpe symaskinen din (slapp av mormor, symaskinen min er ikke ødelagt).

 

Steg 3: Start med syingen. Jeg valgte å "sikre" der jeg skulle sy ved å sy først selve stoffet. Dette gjorde det enklere med foldene for min del (til dels fordi jeg som kjent brukte hårnåler). Sy etterpå på stretchbåndet. 

Voila! Dette er mitt nye skjørt :) Det morsomste ved det hele, er jo at INGEN har likt skjørt som meg her i Lillehammer (med mindre noen her i byen velger å prøve dette tipset).


Beltet som er på skjørtet henger ikke på. Jeg fant ut at jeg kunne pynte det opp litt ettersom stretchbåndet er ca like bredt, og de har lik farge.

Si gjerne ifra dersom du prøver dette tipset, og vis gjerne resultatet av ditt prosjekt ..
Husj, det snør så det laver ute. Og i følge telefonen min er det kaldt ute (den har temperaturmåler). Derfor er det viktig å kle seg godt, i mitt tilfelle - kle seg som en eskimo nærmest.Jeg savner forresten mitt andre par med briller, og jeg fatter ikke hvor jeg har gjort av de. Sist jeg husker å ha sett de, var i senhøst på soverommet til Anders og meg. Men, der er de såklart ikke nå lenger.  Det er litt teit, for de er dyre designerbriller jeg kjøpte i Malta for litt over et år siden, og de har high tec-glass (for å motvirke refleksjon, slik som disse jeg har på bildet. De er nemlig "billigbriller").

Jeg trenger dem, ikke fordi jeg har svakt syn, men fordi jeg føler for å gjemme meg litt fra verden. Da er briller veldig greit å ha.
Du trenger: en topp, en hårstrikk

Trinn 1: finn en egnet topp

Jeg valgte en helt basic fra hvem-vet-fra-hvor. Den er veldig lang, og jeg tenkte at den dermed ville være egnet til bruk.

 

Trinn 2: tvinn på en strikk

Helt enkelt. Du bare tvinner strikken nederst. Hvor langt opp eller ned du setter den, bestemmer du helt selv.

 

Trinn 3: Voila!Nå har jeg en helt enkel veske som jeg for eksempel kan bruke på stranden. Anbefaler ikke å ha veldig tunge ting i den, du kan - men det vil være på ditt eget ansvar.

 

Jeg gjør oppmerksom på at dette ikke er mine ideer, men er hentet fra http://www.lovemaegan.com/
A woman's perfume tells more about her than her handwriting" - Christian Dior

Kontakt
Venneforespørsel


ARKIV

· Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010


KATEGORIER

· Beauty · Fashion · Gjør det selv - DIY · Hår · Innkjøp og outfits · Interiør · Malta09 · Miscellaneous · My everyday · Selges · Trening

LINKER

· Alle Tiders interiør · De gode ting i livet · Hvit romantikk · Krist.in · Ladybirds Nest · Lille Trines store verden · Linda-Mari · Marte · Miangelito · Pudder · Sara Strand · Sukkertøy for øyet · Svenngården · Villa von Krogh

hits