I natt var det skikkelig storm. Våknet av at hele rommet ble opplyst, medfølgt av brak. Og det første som sto i mine tanker? - Klesvasken ute! Så ca. 05:30 i morges løp jeg ut (gjennom Hannes rom), kastet inn alle klærne gjennom vinduet mitt. Skvatt skikkelig når Hanne stakk ut hodet fra rommet hennes for å spørre hva jeg drev med. :p Haha.
dsc00923

Så vi satt å funderte litt på hvordan vi skulle komme oss på jobb i morges. Men det gikk.

dsc00922

Apropo jobb; har begynt på M. Demajo Group avd. Human Resources nå.
Jobben er grei, men jeg håper at jeg får noe mer å gjøre etterhvert. Drevet med litt arkivering og kopiering.
Og arbeidsstedet? En labyrint uten like! Hittil vet jeg iallefall hvor jeg skal gå, og hvor de tingene jeg trenger er.Lørdag var jeg ute i Ta' Qali for å være med på en konsert med Dubfire og David Guetta. Det var tidenes fest det, folkens..!

217

Konserten var ferdig klokka fire, så var ikke i sengs før ca. fem. Men det var virkelig verdt det!

Så kommer  gårsdagen. Siden vi har fri i dag, bestemte vi oss for å gå ut på byen etter at vi hadde spist middag på Estillo.
Lurer på hvor mye cash Rolf brukte på byen i går, jeg! Haha.
Hanne dro hjem nokså tidlig i forhold til oss andre, stakkars er litt syk om dagen hun.
Men vi andre - vi dro den helt ut. Virkelig helt ut. Tror ikke det egner seg her, men det var gøy!

Slutten på kvelden endte med at Rein havna på Svampebob, mens jeg i senga hans. Greit med en svitsj i blant?!

Idag når vi dro hjem, ser du hvor gutta havna.. Say no more.

dsc00792

Love, KatiehhI dag har vi hatt vår siste dag på skolen, noe vi "feiret" med å stikke til Sliema for å spise frokost sammen.

dsc00750

Ann, vår lærer på skolen, bestilte seg en Cappucino. Synes designet var kjempe stilig, jeg!

Da vi var ferdig med å spise frokosten, ville Hanne at jeg skulle flette ei sånn "spesiell" flette på a. Da jeg var ferdig ville Rolf flette håret til Hanne også. Legger ved bilder. :p
dsc00753

Digger Hannes blikk på det bildet der. I virkeligheten så hun veldig, veldig skeptisk ut!

Og resultatet?
dsc00754

Da vi var ferdig, dro vi tilbake til Ta' Xbiex. Men først skulle vi prøve å finne en butikk med flytemadrasser. Fant først en, men de hadde kun en madrass igjen. Så den ble uaktuell. Så gikk vi litt lenger ned, og fant en med Svampebob Firkant-madrasser! Hanne, Maren og Rolf kjøpte hver sin.
Og hvem måtte blåse de opp? Rein og Rolf. ;)
dsc00764

dsc00766

Så var ikke mye skole i dag egentlig. Ble mer prating osv.
Legger forresten også ut bilde av vår kjære lærer, Ann!
dsc00747

Så fikk vi vårt bevis på at vi har fullført skolen, og vi heada for klippene for å bade.
Vannet var herlig, og det var nesten skyfritt på himmelen. Livet kunne nesten ikke være med herlig akkurat da (om man ser bort fra de andre tankene).
Og gjett hvem som ble med oss for å bade? Joda - Christian Johansen! Han HATER å bade i saltvann, så han blir som regel igjen på land mens vi andre er i vann.
dsc00771

Nå har jeg nettopp lært Hanne å flette den fletta jeg nevnte tidligere som jeg fletta på henne, og hun har prøvd selv. Fikk til en god start. ;)

Også årsaken til tittelen: Christian skulle finne seg noe mat, men ville ikke gå alene, så jeg ble med han. På den kiosken vi kom til, ble vi pratende med en engelskmann som har seilbåt. Han vil lære meg å seile, og kom med tittelens kommentar.

Nå skal jeg dusje vekk saltvannet. Og deretter se på The Notebook.

Love, KatiehhDet kjennes sånn ut iallefall.. Greia er den at jeg savner ikke direkte hjem til Norge ? Malta er herlig, men det er de nære og kjære som river i tankene mine.

Å vite at de som står meg nærmest er i et helt annet land enn jeg er nå, og at jeg mest sannsynlig ikke kommer til å se mange av de før i desember, gjør meg litt deppa om dagen. Og i tillegg når jeg vet at lillejenta mi har sin fjerde bursdag om knappe to uker, og at tante ikke er der for henne, gjør ikke saken lettere. Greit nok ? hun får nok mye oppmerksomhet denne dagen, men jeg er fremdeles tanta hennes, og hun er tross alt en av hjerterøttene mine.

Og for å ikke glemme lille Amaliemor: jeg savner deg også utrolig mye. Husk at jeg er veldig, veldig glad i deg også!

 

Også min kjære, kjære familie! Jeg savner dere mye.

 

Når vi er inne på savn, lengter jeg til XX, og til XX XX (navn og sted er best sensurert til vi finner ut av ting, de nærmeste i XX vet hvem jeg prater om). Kjære deg dette gjelder: det er kun 87 dager igjen. Ikke se på månedene, se på dagene og ukene. Husk at det straks allerede er snart to uker siden jeg sa farvel til deg. Bare ikke glem meg.

 

For å gjøre denne fasen jeg nå har kommet i så myk som mulig, har jeg begynt å slappe en del av (for eksempel ta et bedre bad med levende lys - HERLIG!!!), finne på ting her, bli kjent med mennesker osv. Og det hjelper ? til en viss grad.

 

Husk at dere (og andre) er mer enn velkommen til å komme å besøke meg (samt gjøre savnet etter dere mindre) i oppholdet mitt her.

 

Men for å roe alle dere som leser bloggen min: jeg har det bra. Bare litt skuffet over plasseringen som har blitt gjort (Google it). Kriminaliteten er liten, øya er lita, menneskene er veldig åpne og vennlige (for ikke å snakke om veldig flotte!) og været er topp.

 

Så til dere som har mast på meg via Facebook om å legge ut bilder og å oppdatere litt her (les: min kjære bigsiz).

Jeg har vært så mye ute! Utelivet her er noe helt annet enn det jeg er vant med fra både Moelv og Elverum. Legger du til begge to pluss litt til, har du kanskje utelivet i Paceville. Til og med på søndager er det en del mennesker ute! Og når vi får 25 cl istedenfor 4 cl for sterkt redusert pris enn i Norge, tar jeg sjansen til å prøve cocktails jeg aldri har turt å prøve i Norge. Nå har jeg forelsket meg sterkt i «Sex on the beach», mens «Cosmopolitan» var grei nok en gang. More to come, more to come.. For ti euro (ca. 88 kr) fikk jeg tre cocktails og fire shots. Greit nok det, eller?

I går (14.09.09) var vi ute for å spise middag, deretter stakk vi ut på en pub i Paceville.

dsc00744

Over: DJ-en begynte å spille Grease - Grease Lightning, og som dere ser tok vi virkelig av.
Under: ..mens stakkars Rein måtte sitte igjen for å passe på det vi hadde kjøpt pluss vesker.

dsc00745

 

Også har vi vært en del på stranda. Trenger vel ikke si så mye ang. det?

Angående stranda vi pleier å være på, er det en supersøt liten guttunge som pleier å være med mammaen, pappaen og søsteren sin. Legger ved bilde!

dsc00683

 

Også er det vannvittig mye seilbåter her, og jeg lengter så klart etter sjøen. Nærmeste jeg har kommet å være på sjøen hittil er via pedalbåt. Men når man har skaffet seg kontakter, skal man nok få gjort noe med den parten..

dsc00658

 

Legger ut en ny oppdatering når jeg har mer å oppdatere om. Internett er forresten bestilt! Og jeg har fått maltetisk nr.

 

Love, katiehh
 I dag dro vi. Pappa og jeg dro fra Moelv. Ca kvart over tre, og var fremme ca kvart på fem ? fem.

Pappa og jeg satte oss på kafeterian ved innsjekk E/F, mens vi ventet på de andre jeg skulle reise med. Ca klokken seks ankom de, og vi sjekket inn sammen.

 

Da vi skulle gjennom sikkerhetskontrollen ble ALLE stoppa unntatt Rein og meg! Eneste vi som er trygge. :p

 

Desverre ble flyet vårt forsinket en time fordi kapteinen måtte hvile. Tenk så dårlig samvittighet han måtte ha ? HAN forsinket flyet pga hans søvnmangler.

Men tida gikk fort, og plutselig satt vi på flyet mot München, Tyskland.

 

I Tyskland skulle vi egentlig vente i ca. tre timer, men siden flyet fra Oslo ble forsinket, slapp vi unna litt tid.

Christian og jeg gikk bort på lekebutikken Vedes for å kjøpe en kortstokk for å drepe tiden.

Samtidig når vi skulle kjøpe den, tenke vi egentlig på en Pokemon-kortstokk, med reglene når man fikk Picachu, så var det skikkelig ille ? for da måtte han ta ti slurker (ville bli brukt til drikkeleker).

 

Etterhvert gikk boardingen til Malta, og da vi så øya var det litt sykt ? så nemlig tvers gjennom hele øya veldig lenge. Var ikke langt nede på landjorda før vi ikke så andre sida. Sies at hele øya er like stor som Hamar kommune..!

 

Men joda, så ankom vi Malta, og vi sto tålmodig for å vente på bagasjen vår. Hanne, min og Rein sin kom heldigvis fort fram. Men var verre med de andre.. For plutselig stoppa rullebåndet å rulle. Men ingen unntatt Malta sine ansatte vet hvorfor..

 

Bagasjen kom til slutt, og vi ble hentet, og fraktet til der vi skal bo. Maren, Hanne og jeg bor i Gzira, mens Rein, Rolf, Christian og Kai (?) ble fraktet til L-klin, ca 10 ? 15 min med bil unna hverandre.

 

I kveld sitter jeg å vorser for meg selv. Skal straks ut på byen, men før den gleden skjer, ble vi veldig, veldig opprørt ? vi oppdaget nemlig KAKKERLAKKER på kjøkkenet vårt. Vi satt å slappa av i sofaen, og plutselig bemerker Hanne oss om det ekle krypdyret. Jeg som ALDRI har opplevd noe slik, ble så klart skremt, og endte med at Maren ringte til Gard for å forklare alt sammen.

Greit nok ? leiligheta er kjempefin, men er ikke kjempekult å flytte inn i en leilighet der det ikke er ordentlig rent, og som i tillegg har skadedyr.

I følge Kevin, vår reservereferanseperson, og Gard er dette vanlig i varme land. Men vi synes IKKE dette er koselig. Det er derfor jeg tar dettte opp via bloggen min ? HVORFOR kommer det kakkerlakker mon tro? Og nå som Hanne og Maren har lagt seg (skrevet 22:55 lørdag 05.09.09), er jeg kjempe redd for at den jævelen av et skadedyr skal dukke opp igjen. Og jeg er livredd for å våkne opp i natt med den i ansiktet mitt! Eller ellers på kroppen..

dsc00598

Men nå skal jeg straks ut, så skriver jeg mer om hva som skjer i morgen, søndag 06.09.09.

 

Love, katiehh
A woman's perfume tells more about her than her handwriting" - Christian Dior

Kontakt
Venneforespørsel


ARKIV

· Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010


KATEGORIER

· Beauty · Fashion · Gjør det selv - DIY · Hår · Innkjøp og outfits · Interiør · Malta09 · Miscellaneous · My everyday · Selges · Trening

LINKER

· Alle Tiders interiør · De gode ting i livet · Hvit romantikk · Krist.in · Ladybirds Nest · Lille Trines store verden · Linda-Mari · Marte · Miangelito · Pudder · Sara Strand · Sukkertøy for øyet · Svenngården · Villa von Krogh

hits