Gjett hvem som klarte å hoppe på feil buss i morges a!
Joda - det var meg. Jeg er vant med at alle busser nedenfor her går til Valletta, så i morges orka jeg ikke spørre. Det var dumt, for jeg havna på Universitet. Kom "bare" 1.5 time for sent til jobb, og mine medkollegaer bare lo av meg når jeg kom slantrende. De hadde visst fått en skikkelig god latter når jeg sa ifra. Såvel, da har jeg iallefall gjort en god gjerning i dag!

Ellers på jobb i dag har jeg fortsatt med arkivering. Og jeg er fortsatt lei papirjobb.. Men takk og lov er det noe som gjøres nå og da. Så blir vel å fortsette i morgen. Har drevet med de siden fredag, og vi er bare på M.

Til sist før jeg må gå, vil jeg gratulere min kjære søster med hennes 26-årsdag. Kos deg i kveld :)
Jeg er glad i deg!

PS:
Melkesjokoladen som mamma sendte gikk skikkelig i smak hos meg. Se hvor glad jeg er!
dsc01124

 - Katiehh..jeg kommer ikke inn!
Nå proevde jeg, og kom inn. Men jeg liker våre tre siste bokstaver. Så vil helst ikke blogge fra jobben. Også får jeg ikke lagt ut bilder fra dataen her..

Uansett. I dag er det fredag, og vi har "Casual-day" her. Det vil altså si at vi kan bruke hva vi vil fordi direktoerene er borte. Når katten er borte, danser musene på bordet (eller som jeg sa til Maren og Roger; "når musen er borte, danser katten på bordet").
Nå har Marvic, Mac og jeg nettopp hatt lunsj, der Marvic og jeg slengte beina på stolen mens vi noet hver vår chicken&cheese toasted ftira. Det er forresten min lunsj for tiden. Fra Reno's. Blir liksom så glad når jeg ca. klokka 13.00 går gjennom Valletta til restauranten; musikk i gatene, yrende liv og gateselgere. Også den gode servicen som de på Reno's viser.
Jeg blir glad, virkelig glad.

En annen ting som gjoer meg glad, er at min kjaere mamma sendte meg NORSK brunost og melkesjokolade i går.
Som de sa på jobben her "She looks like a kid on Christmas Day". Haha!
Oppfordrer dere til å sende meg Freia Melkesjokolade. Da gleder dere myye ei (lita) jente i Malta..!
Man vet liksom ikke hva man har foer man har mista det. Den har jeg virkelig fått kjenne på nå.

Så kommer jobben. Hva gjoer jeg her? Joda, jeg arkiverer. Daamn kjedelig, men får håpe at jeg får noe mer spennende å gjoere etterhvert. Til og med han som ga meg arkiveringsjobben sa her idag "We do it after lunch.. This is boring!". Så det er bra at det ikke bare er jeg som mener det.

Men grunnen til at vi får logga nå og da er av den enkle grunn at blogg.no har sperret Malta pga spamfare. Det var beskjeden jeg fikk opp når jeg proevde å lage meg en ny profil/blogge for litt siden. Så aner ikke hvorfor jeg kom inn nå.

PS: Hvorfor har jeg å-er? Copy-paste :)

Men nå skal jeg prove å jobbe litt igjen. 2.5 time til helg! Skal bli herlig..

PS2: Jeg HATER busser og trafikk om morgenen. Står alltid fast i minst 10 min hver dag fordi de ikke har gangoverfelt her..

PS3: nå er det bare 8 uker og 1 dag igjen! Tida går fort nå.

PS4: Bilder fra jobben kommer snart! For de av dere som har meg på Facebook; de fleste bilder blir lagt ut der fra oppholdet mitt her. Så anbefaler dere heller til å se der.

 - KatiehhA woman's perfume tells more about her than her handwriting" - Christian Dior

Kontakt
Venneforespørsel


ARKIV

· Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010


KATEGORIER

· Beauty · Fashion · Gjør det selv - DIY · Hår · Innkjøp og outfits · Interiør · Malta09 · Miscellaneous · My everyday · Selges · Trening

LINKER

· Alle Tiders interiør · De gode ting i livet · Hvit romantikk · Krist.in · Ladybirds Nest · Lille Trines store verden · Linda-Mari · Marte · Miangelito · Pudder · Sara Strand · Sukkertøy for øyet · Svenngården · Villa von Krogh

hits