For noen uker siden var jeg nede i "skogen" her for å finne noen pinner. Bestilte også fairy lights fra Ebay. Resultatet er dette - en Davidstjerne i naturlig stil.

Enkelt. Og ikke minst billig!

Nå er vel de fleste ferdige med eksamen, men våren kommer fortere enn man aner!

 

Uansett. Samboeren min fikk slike bokmerker man kan sette på sider man skal finne. Og vips ble boka så mye mer spennende og morsom! 

 I dag har vi gjort litt husarbeid. Liten pause nå.

Kommer senere med et innlegg om et DIY-prosjekt jeg drev med i går kveld. Det er enkelt, og billig! For min del kostet det hele rundt 5 kr! Følg med videre..

 

Hva har du gjort i dag?
 

Nå er det snart jul, folkens! I den anledning velger jeg å dele et DIY-prosjekt med dere!

 

 
Forrige lørdag dro pappa, Anders og jeg til Charlottenberg. Dels for å handle billig mat, alkohol og røyk, men også litt fordi vi dagen etter skulle til min søster og hennes ektemann samt de herlige barna, Ole Jannis og Marte.

 

Det er så altfor sjeldent vi alle i familien møtes slik, så dette var et veldig koselig tiltak av min søster å invitere til.

Legger ut noen av bildene fra denne dagen.

 

Siden det var 1. søndag i advent, måtte vi jo så klart tenne adventlys.

 


Det er ikke noe skjul på at Marte er stolt over å ha en ny kusine. Og heller ikke noe skjul på at Jahn Olav er stolt over å ha en ny datter.

 

 

"Onkel" Anders og Mie!

 

Fire, små herlige troll! 

 

Kosetid på "onkel" Anders! Det er veldig spennende å se på at Amalie og Ole Jannis spiller TV-spill, kan man tro! 

 

Jeg tror jeg runder av her. Det ble så altfor mange bilder fra denne dagen.
I går kom min skjønne venninne, Synne, på besøk til meg. Det var veldig koselig. Selv om det ikke varte så lenge. Hun skulle nemlig kjøre sin kjæreste til et sted, også skulle hun levere perlene jeg nevnte i forrige innlegg.

 

Igjen. Takk.

 

Bøkene om Judy Moody og Karsten og Petra lå plutselig i postkassen forrige mandag. Og i går kom det masse flotte perler fra et annen fantastisk person! 

 

Nå driver jeg egentlig å rydder hjemme. Men noen internettpauser må til. Julegardinene og julestjerna er oppe i vinduene. Endelig går det mot jul, folkens! Bare 15 dager igjen..

Også har Anders og jeg flyttet om litt i stua. Rett og slett bare snudd alt motsatt vei. Før- og etterbilder ligger så klart på mobilen, da jeg ikke visste hvor reflekskameraet ble av. Så jeg skal prøve å få lagt de ut, en eller annen gang.

 

Jula nærmer seg sakte, men sikkert også her i Utsikten!


Men nå må jeg nesten fortsette med ryddingen her om jeg skal bli ferdig i kveld. Ha en fantastisk kveld videre, kjære lesere! 
På fredag skjedde mitt verste førjulsmareritt - tenkte jeg skulle pakke inn noen julegaver, går opp i 2. etasje der de ligger, inn på mørkloftet, og tar med alle posene ned i stua. Da oppdager jeg dette. Det som gjør meg så sint at jeg får lyst til å begynne å gråte. Vi har fått mus i hus. Store deler av pakkene som skal gies vekk er ødelagt. Jeg som trodde jeg var ferdig med alt. 

 

Dette betydde at jeg måtte ut for å kjøpe nye julegaver. Men med tanke på min økonomi nå, var dette lettere sagt enn gjort. Fortvilet og lei vendte jeg snuten mot Kvinneguiden. Det var her det skjedde. Det var her jeg kom i kontakt med to av verdens flotteste kvinner. Fikk nemlig tilbud om å få hjelp av to ukjente mennesker. Jeg har ikke ord. Jeg er så ufattelig takknemlig for det disse to gjorde mot en ukjent jente nå i førjulsstria.

 

I går fikk jeg beskjed fra min gode venninne Synne om at hun hadde mottatt perlene fra hun ene. Jeg skylder deg også, Synne, en stor takk - for at du var villig til å ta i mot dette for meg.

Og i dag dukket to bøker opp i postkassen.

 

Igjen. Jeg har ikke ord. Dere er fantastiske! Dette gir meg et nytt håp om at det finnes alltid noe godt i andre mennesker. Og forhåpentligvis, så blir det en fin jul allikevel for min del i år også.

 

A woman's perfume tells more about her than her handwriting" - Christian Dior

Kontakt
Venneforespørsel


ARKIV

· Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Januar 2011 · Desember 2010 · November 2010 · Oktober 2010 · September 2010


KATEGORIER

· Beauty · Fashion · Gjør det selv - DIY · Hår · Innkjøp og outfits · Interiør · Malta09 · Miscellaneous · My everyday · Selges · Trening

LINKER

· Alle Tiders interiør · De gode ting i livet · Hvit romantikk · Krist.in · Ladybirds Nest · Lille Trines store verden · Linda-Mari · Marte · Miangelito · Pudder · Sara Strand · Sukkertøy for øyet · Svenngården · Villa von Krogh

hits